Studenter ska äta ful mat? Nej!

Jag har gått och funderat på det här med lågprismärken i mataffären. Vad är det? Jag är student så jag handlar bara budget och det är ju verkligen ingen skillnad förutom att man känner sig lite smutsig när man packar korgen för att förpackningarna är så extra fula och budget liksom. Det ser så billigt ut år ut och år in, jag lär mig mer om förpackningsdesign och lider mer och mer. Accepterar mer och mer att billigt är likamed fult.

Och in träder Garant hips vips, detta lågprisalternativ med blommiga paket, färgsprakande påsar och personliga mjölktetror. Va?! Hur är detta möjligt? Jag har verkligen försökt googla fram något mörkt och horribelt om Garant men det GÅR inte. Det är idel glada miner, goda recensioner, hållbarhet och ekologi -och billigt.

Det visar sig i nya Cap&Design att det är Axfood som är hjälten. Willys och Hemköps egna märken ska så sakteliga fasas ut. Massor av bra designer ligger bakom de fina förpackningarna, och maten är verkligen precis samma som allt annat. Bara billigare. Min värld står på ända!
/Förpackningsrevolutionen är nära! (Fast inte på alla områden, jag är fortfarande sur över det där med älgen.)

Kommentarer
Postat av: Ullis

Totally agree! Garant är ett av de få lågprismärken jag klarar av att köpa. Jag köper till och med GÄRNA Garant, och det säger en hel del om hur de förändrat lågprisdesignen.

2012-03-13 @ 09:13:55
URL: http://ulrikasays.wordpress.com
Postat av: Victoria

Håller med! Undrar när Coop inser detta och gör om sina förpackningar. För just nu passar inte deras mjölpaket in i mitt skafferi, för det är fult och gräsligt.

2012-03-13 @ 13:57:55
URL: http://tojja.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0