Dagbok

Jag skriver så himla himla sällan här i ensallsyntfagel-bloggen. Håll med! Det är väl delvis för att jag inte tycker att jag har så viktigta saker att säga, dels inte har ett liv intressant nog att ladda upp i denna form på internet, dels för att min blogg inte känns så konsekvent – och dels för att jag ändå för en regelrätt analog dagbok nu för tiden!

Dagboken är en del av Ullis fantastiska examensprojekt och jag krävde att få köpa den av henne (och det var det visst även några fler som gjorde, så grattis Ulrika)!
 
Alogg (analog blogg):

Även om tiden har formen av en cirkel i min dagbok så ser alla dagar helt olika ut.
 
Bloggen har varit ett sätt att dokumentera mitt liv fram tills nu. Dagboken har dock fått ta över på sistone, det är så mycket trevligare att skriva en liten text för hand varje dag! Varje blogg brukar ändå bara leva i cs tre år för mig... Alltså blir detta härmed ensallsyntfagels slut.
 
Den går in i arkiven tillsammans med lifeoftove-bloggen, toveg på resedagboken och tuvei på Dayviews. Man får spara dem som minnen från eror i ens liv. Hur som helst återkommer jag om det dyker upp några nya blogg-tankar. Kanske skulle något om hållbar design vara kul att skriva...

Så fortsättningsvis finns jag enbart på de här platserna:
Dagligen (facebook): Tove Gulliksson
Det här tycker jag om (pinterest): Tuvei (kolla in min Hållbar design-board!)
Det här gör jag just nu: hysch
Här är jag (mitt företag): Kontrastare (om du någonsin behöver hjälp med något i designväg)
 
Trackback
RSS 2.0