Golv

I undersökningen jag genomförde tidigare framkom det att furukök och gammalt var något som uppfattas som fult i vanliga svenska hem. Jag kan väl hålla med lite om det, men samtidigt -vilken känsla! Det som är allra mest hemma, det är väl barndomens köksinredning. Jag bodde på landet och min dagmamma och min mamma och min mormor hade alla linoleumgolv med brunt mönster. För det är fint och praktiskt. Känner inte fler samma värme som jag?/Kan en ful uppfattning ändras till en varm känsla?

Kommentarer
Postat av: Emma

Tänk att jag tänkte på precis det här häromdagen. Mina grannar hemma på byn har nämligen kvar i princip samma inredning som då de byggde huset på 60/70-talet. Det innebär en del furu och givetvis de mörka golvmattorna. Och jag gillar det! Det är tungt, men ändå stilrent av den anledningen att man inte har så mycket småsaker som dekoration till det, det har i alla fall inte dem. Det är absolut inte det fulaste vi har i de svenska hemmen. Utan de vita vitrinskåpen och bokhyllorna med glasskivor som är fullproppade med porslinsdjur, det är bra mycket värre och bland det fulaste vi har enligt mitt tycke.

2012-04-10 @ 19:25:27
Postat av: Emma, igen

Hittade en exakt bild över det jag menar ovan.http://stockholm-stad.annonsera.se/tv-bokhylla-vitrinsk%C3%A5p_0003-23956.html

2012-04-10 @ 19:31:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0