Organiskt schampo

Jag är ledsen att det bara blir förpackningsblogg just nu, men du måste förstå att det inte rör sig så himla mycket annat i och omkring mig just nu. Ja, förutom att jag och Malin kanske ska bli superentreprenörer i sommar, vi får se. Vi har fått nys om en affärsidé som behöver lite kärlek. Det kanske den kan få...

Men den stora frågan är väl egentligen:
Hur förpackar man organiskt schampo på ett nytt och annorlunda och dessutom billigt sätt?! Jo, i refill-format såklart! Hink, påse, korv eller dunk – vad tycker du?

/Refill – det nya nya svarta!

Kommentarer
Postat av: Johanna Karlsson

Jag älskar refills. Av den enkla anledningen att man då slipper ha 20 olika stora otympliga pumpflaskor. Jag har köpt en tvålpump på lagerhaus och fyller den med diverse lotions jag hittar. Synd att det finns så få refills på skönhetsfronten!

2012-04-19 @ 10:50:45
URL: http://nattpoesi.blogg.se/
Postat av: Tove

Tack Johanna! Du säger verkligen precis det jag vill höra! Det finns verkligen ingen skönhetsrefill att köpa förutom tvål. Schampo vore ju lysande. Världen behöver inte fler hårdplastförpackningar - världen behöver folk som verkligen använder de grejer vi en gång producerat och köpt.

2012-04-19 @ 19:19:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0