Life as of now

Jag sitter i min nya soffa och är innerligt nöjd. Jag ska beskriva lite närmare just varför. Det kan vara bra eftersom det är ytterst sällan detta sker. Imorgon till exempel, då vid den här tiden sitter jag och skriver på vad som förhoppningsvis är slutet på hemtentan vi får tidigt på morgonen.

Så.

Sitter i soffan med datorn i knä och katten på sidan. Hon är så avslappnad. Jag vet att hon är som allra nöjdast när hon får ligga på mina viktigaste papper och det gör hon nu. Min lista och Alvesson-boken. Ute singlar snö som smälter. Som om gatan nedanför vore en jättestor barnmun som fångar flingorna på tungan.

Men det är inte slut där! För i hörnet av rummet står mitt enorma skrivbord med Anders skrivbordsstol framför. Och på den sitter Anders (som också är nöjd) och nickar och gör trumvirvlar i luften. Han har stora hörlurar på sig och skapar musik vid en Mac. Han andas sådär som när man sover, jag tror inte han hör sig själv. Högst upp i halsenliksom väser det lugnt när han andas. Sen skrattar han högt och bankar lite extra på keyboarden som är inkopplad.

Så är det. Och jätteteven står mitt emot och är majestätisk. Och allt är så jävla bra.

All disk är diskad.

Kommentarer
Postat av: benk

åh livet va!! fina livet du lever toviiii åh. pusspå.

2010-03-25 @ 13:48:28
URL: http://lisabenk.se
Postat av: aulex

himla himla himla himla bra med andra ord.

2010-03-27 @ 12:30:11
Postat av: fia

definitionen av lycka!

fick mig ett skratt av beskrivningen av anders skapande.

2010-03-28 @ 14:43:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0